Decoratii regaliste/Barete regalisteModeratori: vlahul, berserkr, Alex
58 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Decoratii regaliste/Barete regalisteAm gasit recent,in piata de vechituri din Arad, medalia ARPA 1927-1934,cum nu am mai vazut pana acum...O am din bronz, din 1933 si 1934,dar acum o am si din argint.Aceasta este din argint,are diametrul de 34 de mm in loc de 35 de mm,si nu are pamblica!din pacate a fost curatata chimic,pentru ca a fost gasita innegrita,si s-a dat pe ea cu solutie de curatat argintul!am sa revin cu poze pana maine!poate fi o proba sau...?
Re: Decoratii regaliste/Barete regaliste" As vrea sa aflu daca se poate,daca Salajan Iosif a fost decorat cu Ordinul Mihai Viteazul in ww2.Familia dansului a spus ca a fost decorat,dar nu stiu sigur cu ce.Au spus ca a fost decorat cu o cruce cu email albastru,si cu pamblica visinie.Nepoata acestuia m-a rugat,daca pot afla,daca a fost sau nu decorat cu Ordinul Mihai Viteazul,sau cu ce alta decoratie!multumesc!"
Poate de asta e vorba: ![]() Ultima oara modificat de Pantiru pe 09 Sep 2014, 16:41, modificat 1 data in total.
Re: Decoratii regaliste/Barete regalisteAcesta este Ordinul Unirii,nu?ce legatura ar avea cu Medalia ARPA sau cu domnul decorat in ww2?>
Re: Decoratii regaliste/Barete regalisteExista posibilitatea sa fie si Ordiul Steaua Romaniei!doar ca in foto este Ordinul Unirii,din cate se vede,si de aceea nu am inteles cu ce are legatura!multumesc,si ma scuzati!
Re: Decoratii regaliste/Barete regalisteNu stie nimeni ce este cu ea?
Re: Decoratii regaliste/Barete regalisteCred ca, din randul celor ce se ocupa de decoratii, toti stiu ca este o piesa comuna, cu tiraj mare. Din aceasta cauza nu se grabesc sa dea o estimare.
Re: Decoratii regaliste/Barete regalisteDe fapt e 7 ani. Insigna de 7 ani
![]()
Re: Decoratii regaliste/Barete regaliste50-70 LEI
Re: Decoratii regaliste/Barete regaliste
![]() ![]() ![]()
Re: Decoratii regaliste/Barete regalistemed arpa 34 din argint nu am mai vazut! daca intr-adevar este din argint si nu argintata ulterior este o bomba!
o piesa normala 34 in calitate aunc face mai mult de 70 le! este cel mai rar an!
Re: Decoratii regaliste/Barete regalisteAm dat 80 de lei pe ea!cine a vandut-o a spus ca este argint,si am cerut parerea unui bijutier,si a spus ca este tot argint!am sa mai incerc,la inca o bijuterie,si revin cu raspunsul!Multumesc mult!
Re: Decoratii regaliste/Barete regalisteDetin si eu asa ceva spre vanzare ! Daca este cineva interesat de piesa astept mesaj !
Re: Decoratii regaliste/Barete regalisteLa ce pret este piesa?
Re: Decoratii regaliste/Barete regaliste
Buna seara, piesa este Ordinul Coroana Romaniei in grad de Comandor, piesa este cea din imagini este la cutie dar fara panglica, iar pretul este 1300 lei negociabil !
58 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Inapoi la Ordine, medalii si insemne militare Cine este conectatUtilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 1 vizitator |
||