Se poate o evaluare la ce se vede? Eventual si o oferta....
Lipseste inelul ce uneste cele doua bucati, dar cred ca pot sa gasesc unul potrivit.
Multumesc anticipat.
Medalia de Straja Patriei RSRModeratori: vlahul, berserkr, Alex
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Medalia de Straja Patriei RSRSe poate o evaluare la ce se vede? Eventual si o oferta....
Lipseste inelul ce uneste cele doua bucati, dar cred ca pot sa gasesc unul potrivit. Multumesc anticipat.
Re: Medalia de Straja Patriei RSRIn opinia mea ar face 300 - 450 lei, mai aproape de 300 lei tinand cont de starea de uzura.
Re: Medalia de Straja Patriei RSRDa, am vazut si in acest subiect ca este cotata pe la 450 lei.
viewtopic.php?f=15&t=9681 Acest domn pare sa o fi dat-o cu 550 lei. https://www.okazii.ro/medalia-quot-de-s ... a183591703 Iar acesta incearca de dinainte de 18.06.2016 sa o vanda cu 600 lei, si nu a mai reusit nici azi. Cea ce nu inteleg, este, de ce este cotata atat de mult, ce o face atat de deosebita? Se oferea in numar mic in RSR? Multumesc.
Re: Medalia de Straja Patriei RSReu am avuto la cutie si pretul final nu a fost 450
Re: Medalia de Straja Patriei RSRAtata a fost dispus omul sa ofere la momentul respectiv. Nu i as tine pica.
Sunt deschis la orice oferta.
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Inapoi la Ordine, medalii si insemne militare Cine este conectatUtilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 3 vizitatori |
||