Insigna de 7 ani trade only

Aveti dubluri in colectie si doriti sa faceti un schimb? Adaugati aici un anunt!

Moderatori: vlahul, berserkr

Insigna de 7 ani trade only

Mesajde Bofana » 20 Iun 2010, 14:43

Insigna de 7 ani cu urmatoarele caracteristici:

1. Insigna de aviatie
2. Insigna de 7 ani model Mihai I.
3. NU este o insigna "regimentala zona gri" gen Grupul 8 sau IAR 81, ci clar marcata ca 7 ani.
4. Orice foto/scan/informatie despre insigna o voi oferi numai celor interesati. Exclud din start oferirea de informatii sau foto celor care nu sunt interesati de acest schimb, ci numai de informare.

Nota Bene: Proprietarul viitor va face absolut ceea ce va dori cu insigna, dar atat timp cat ea este in posesia mea, acestea sunt conditiile mele.

Conditii comerciale dorite:

a. Schimb mixt - doresc la schimb brevete (lista se discuta pe privat) plus o diferenta de bani.
b. Schimb 100% - in cazul in care brevetele dorite de mine sunt suficiente cantitativ, sunt dispus sa renunt la diferenta de bani.

Conditii logistice:

a. Oferta este valabila strict pentru Bucuresti, exclus provincia.
b. Intalnirea pentru predare-livrare se face personal, aici, in Bucuresti.
c. Legatura se va face aici pe PM, dupa care detaliile operationale se discuta pe e-mail (liste, preturi, foto, scanuri, etc).

Multumesc pentru interes.
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
Avatar utilizator
Bofana
*****
*****
 
Mesaje: 424
Membru din: 05 Mar 2009, 01:00

Mesajde Pantiru » 20 Iun 2010, 23:01

Ne-ati zapacit... Personal - nu am inteles nimic.
Pantiru
******
******
 
Mesaje: 501
Membru din: 05 Apr 2007, 20:11

Mesajde Bofana » 21 Iun 2010, 08:48

Din contra, cred ca am fost destul de clar in exprimare. Ce nu ati inteles din textul anuntului ? Va voi explica cu mare placere fiecare detaliu.

Later Edit - anuntul devine valabil si pentru provincie, sub rezerva unei intalniri personala in Bucuresti.
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
Avatar utilizator
Bofana
*****
*****
 
Mesaje: 424
Membru din: 05 Mar 2009, 01:00

Mesajde Optimvs » 27 Iul 2010, 21:10

Cateva foto high resolution cu SPATELE insignei ar fi utile ca sa stim macar daca avem despre ce discuta.

Altceva decat brevete te mai intereseaza la schimb?
Optimvs
 

Mesajde Bofana » 29 Iul 2010, 18:52

OK, contactati-ma pe privat si discutam despre orice detalii tehnice, daca aveti materiale pentru acest schimb.

Ca sa va raspund la intrebarea secundara, sunt interesat numai de brevete, nimic altceva.
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
Avatar utilizator
Bofana
*****
*****
 
Mesaje: 424
Membru din: 05 Mar 2009, 01:00

Mesajde Bofana » 30 Iul 2010, 14:14

Am primit suficiente mesaje private de la persoane interesate in acest schimb. Cu scuzele de rigoare pentru incalcarea regulilor privind postarea (nu editez postul anterior), imi permit sa fac un set de notificari succinte:

1. Cel mai important fapt - insigna exista, este reala. Nu am incercat si nici nu voi incerca sa insel sau sa imi bat joc de cei care intreaba postand un topic privind o piesa care nici macar nu exista.
2. Motivul pentru care nu postez imagini cu piesa este ca nu vreau ca aceasta pieasa sa fie publicata fara acordul meu in orice articol de specialitate, sau sa apara pe ebay, devenind un "vehicul" foarte tentant pentru inselatorii sau fakeri.
3. Lista de brevete solicitate de mine este disponibila pentru cei interesati prin mesaj privat. Nu voi trimite imagini complete, hires si fara watermark decat celor cu care ma voi angaja in negocieri ferme.
4. Atasez o fotografie editata (cu watermark si missing pixels) pentru a dovedi inca o data existenta piesei.

Sper ca am fost suficient de clar si exhaustiv in explicatii. Va doresc tuturor un sfarsit de saptamana excelent.
Fisiere atasate
insigna 002.jpg
insigna 002.jpg (63.18 KiB) Vizualizat de 14523 ori
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
Avatar utilizator
Bofana
*****
*****
 
Mesaje: 424
Membru din: 05 Mar 2009, 01:00

Mesajde tripleseven » 31 Iul 2010, 00:39

Nu inteleg de ce atata bla bla!

Apropos, cate insigne de 7 ani sunteti dispus sa dati pt un brevet pt Medalia Soldatilor Bucovineni ?
Fisiere atasate
fll.jpg
fll.jpg (16.91 KiB) Vizualizat de 14471 ori
Avatar utilizator
tripleseven
******
******
 
Mesaje: 1061
Membru din: 20 Sep 2006, 23:12

Mesajde Bofana » 31 Iul 2010, 05:09

tripleseven scrie:Nu inteleg de ce atata bla bla!

Apropos, cate insigne de 7 ani sunteti dispus sa dati pt un brevet pt Medalia Soldatilor Bucovineni ?


Da, aceasta este insigna. Dar, trebuiesc subliniata anumite aspecte:

a. Din modelul C2 al insignei flotilei de 7 ani se cunosc suficiente exemplare. Modelul Mihai .... e alta discutie. Se cunoaste deocamdata numai acest exemplar.

b. Totodata, motivele pentru care am ales sa nu fac publice fotografii cu piesa imi apartin, si nu le voi mai repeta inca o data.

c. In ceea ce priveste brevetul medaliei Pro Basarabia si Bucovina, daca e de dat, discutam. Daca nu e de dat, atunci deschiderea discutiei nu isi are rostul din punctul meu de vedere. Iar in ceea ce priveste intrebarea dvs, cate insigne de 7 ani sunt dispus sa dau pe acest brevet, raspunsul e simplu - 1/5 sau 1/4, depinzand de mai multi factori.
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
Avatar utilizator
Bofana
*****
*****
 
Mesaje: 424
Membru din: 05 Mar 2009, 01:00

Mesajde tripleseven » 31 Iul 2010, 13:48

Bofana scrie:
a. Din modelul C2 al insignei flotilei de 7 ani se cunosc suficiente exemplare. Modelul Mihai .... e alta discutie. Se cunoaste deocamdata numai acest exemplar.c. Iar in ceea ce priveste intrebarea dvs, cate insigne de 7 ani sunt dispus sa dau pe acest brevet, raspunsul e simplu - 1/5 sau 1/4, depinzand de mai multi factori.Daca reversul prezentat de dv este cel al piesei in cauza,atunci nici nu se poate pune problema unui "model M1 " !!!
Piesa initiala a fost una C2 si cineva a modificat-o punandu-i cifrul lui M1, se vede ca nitul care fixeaza cifrul a fost scos si re-fixat !
Daca nu puteti dovedi cu un decret sau macar cu un Ordin de Zi care sa confirme aceasta schimbare de model, atunci piesa in cauza (unicat sau nu) ,este o varianta artizanala si nicidecum un model 2 sau mai stiu eu ce!

In cazul unei tranzactii de genul insigne de 7 ani contra brevet MPBsB.... aveti dreptate,totul depinde de muuulti factori, si la versiunea 1 insigna/brevet nici nu merita continuata discutia.....dar daca 1/5 respectiv 1/4 inseamna o cincime sau o patrime de insigna..... oferta este de-a dreptul hilara !
Avatar utilizator
tripleseven
******
******
 
Mesaje: 1061
Membru din: 20 Sep 2006, 23:12

Mesajde Bofana » 31 Iul 2010, 17:36

1. Postati va rog acest brevet aici, sau trimiteti-mi un mesaj privat cu un link catre unde este postat un scan al brevetului, si discutam cu mare placere pe un fapt concret.
2. OZ-ul de schimbare model nu il pot pune la dispozitia dvs, dar putem discuta cu mare placere de un Jurnal de Operatii al Flotilei. Ce parere aveti ? Sau si mai bine - aratati-mi dvs un OZ sau Decret prin care se schimba modelul din C2 in Mihai, pentru o insigna de 7 ani.


FYI

"Ordin General, Nr. 7. din 4 aprilie 1941

Am onoarea de a vă aduce la cunoştinţă următoarele:
I.Domnul General Ion Antonescu , Conducătorul Statului, a aprobat ca uniforma ofiţerilor să se modifice după cum urmează.

..............................

l.Semne distinctive ale gradelor- Inelele de metal lucioase galbene sau albe, prevăzute la Cap. IV, din Regulamentul uniformelor 1934, se înlocuiesc cu inele de tresă.
m. galonul de rănit şi cifrele de pe contraepoleţi rămân în formatul actual.
n. Broderiile de la mâneci. Rămân numai pentru: Ataşaţii militari, Adjutanţii Regali, Adjutanţii Conducătorului Statului, Regimentele de Gardă şi Batalionul de Gardă al Palatului.
Broderiile de la petliţe. Rămân numai pentru Ofiţerii Generali, Adjutanţii Regali, Adjutanţii Conducătorului Statului, Regimentele de Gardă şi Batalionul de Gardă a Palatului, Vânători şi Vânători de Munte.
p. Insigna de 7 ani. Se desfiinţază toate insignele de 7 ani de la toate şcolile (de Război, ofiţeri, subofiţeri, etc), rămân cele de la unităţi. "

Daca in aprilie 1941 C2 mai era la putere, atunci eu predau armele si plec in Portugalia :twisted:

3. Partea comerciala - daca oferta mea vi se pare hilara, atunci discutia nu isi are rostul si se va termina aici. Fiecare isi evalueaza piesele in functie de un grad de subiectivitate mai mic sau mai mare, deci mie mi se pare rezonabila oferta mea, dvs vi se pare hilara, si atunci am ajuns la un punct mort.

Ca o paranteza offtopic, unica referire la un brevet de Pro basarabia am auzit-o acum 2 ani la un Sutzu la un vanzator pseudo-neamt, care avea de vanzare cateva brevete romanesti de comemorativa, si 2 Wehrpass-uri germane false, apartinand unor mosi care fusesera brusc upgradati la gradul de vajnici luptatori in Prinz Eugen... numai ca falsificatorul pusese unitatea la locul nasterii, etc, etc. Numai acest personaj sinistru se lauda ca avea in colectie acest brevet foarte rar....

Ca un rezumat, ca sa nu ne intindem aici ca la un talk-show - parerea dvs nebazata pe dovezi clare este valabila pentru mine strict ca o notificare. Daca aduceti dovezi in discutie, atunci vom discuta cu mare placere pe aceste dovezi.
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
Avatar utilizator
Bofana
*****
*****
 
Mesaje: 424
Membru din: 05 Mar 2009, 01:00

Mesajde tripleseven » 31 Iul 2010, 22:55

Nu vad de ce as posta aici sau altundeva o piesa de raritate extrema, cand nici dv nu sunteti dispus sa postati piesa dv !

Ati postat multa informatie dar nu este nimic care sa sublinieze ceea ce ati sustinut dv (nu eu!) si anume ca piesa dv este un asa zis model M1 ! Din contra ati intors intrebarea mea si asteptati sa postez eu dovezi pt a va putea sustine teoria...

Partea comerciala, aveti dreptate, o uitam !

Referitor la anecdotele unor vanzatori de la nu stiu ce targuri...cunosc si eu pe cineva,care cunoaste pe altcineva care jura ca a vazut monstrul din Loch Ness!

O seara placuta.
Avatar utilizator
tripleseven
******
******
 
Mesaje: 1061
Membru din: 20 Sep 2006, 23:12

Mesajde Bofana » 01 Aug 2010, 13:52

Buna ziua,

Acest topic nu este o competitie din punctul meu de vedere. Dar, ca sa fiu rezonabil 100%, fac o propunere, in mod public.

Dvs postati aici sau trimiteti-mi pe privat imaginea (chiar si partiala, cu protectie si watermark), a brevetului pe care pretindeti ca il aveti in posesie, si eu imi iau in mod public angajamentul de a posta aici, sau sa va trimit pe privat o fotografie cu aversul piesei mele.

In ceea ce priveste informatia oferita de mine, consider ca este suficienta si exhaustiva pentru a dovedi existenta unei variante M1 pentru aceasta insigna de 7 ani.

In acest moment eu sunt in postura unuia care a oferit o informatie valabila 50% (respectiv reversul piesei mele), si pot fi banuit ca am o piesa C2 (in cel mai rau caz). Din punctul meu de vedere dvs sunteti in postura unei persoane care nu aduce nici o dovada concreta in discutie. Mai pe romaneste, pina nu vad macar o bucata din acest brevet pe care sustineti ca il aveti, voi considera ca nu il aveti, si deci discutia aceasta imi pierde timpul.
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
Avatar utilizator
Bofana
*****
*****
 
Mesaje: 424
Membru din: 05 Mar 2009, 01:00

Re: Insigna de 7 ani trade only

Mesajde T.M.T. » 15 Dec 2014, 20:38

Va rog sa-mi spuneti daca insigna din imaginile alaturate este o insigne regimentala, care este unitatea militara careia ii apartinea si eventual o estimare a pretului. Multumesc anticipat pentru orice informatie.
Fisiere atasate
insigna Ro1_av.jpg
T.M.T.
*****
*****
 
Mesaje: 321
Membru din: 01 Apr 2009, 21:01

Re: Insigna de 7 ani trade only

Mesajde rocolectionar » 15 Dec 2014, 21:45

Va rog , sa postati o imagine si cu reversul insignei
rocolectionar
****
****
 
Mesaje: 139
Membru din: 25 Feb 2008, 15:16
Localitate: BUCURESTI

Re: Insigna de 7 ani trade only

Mesajde T.M.T. » 15 Dec 2014, 22:15

Reversul.
Fisiere atasate
insigna Ro1_rv.jpg
T.M.T.
*****
*****
 
Mesaje: 321
Membru din: 01 Apr 2009, 21:01

Urmatorul

Inapoi la Schimburi

Cine este conectat

Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 1 vizitator

cron