rocolectionar scrie:insigna cu spitalul Regina Maria / variante ( la aceasta am facut referire )
Ce fel de variante exista?
insigne regaliste romania
31 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Ce fel de variante exista? Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l! Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
Multumesc.Acum m-am linistit, am crezut ca detin pe cea mai mica
![]() Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l! Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
o alta insigna extrem de rara - Asociatia antialcoolica TREZVIA din Cernauti
dar cu ce e mai prejos insigna Institutului surorilor de caritate ????
Frumoase si rare intradevar!Dar referitor la pret si la frumusete,ramane in frunte tot Inima Reginei, parerea mea.
Poze cu insignele respective , nu aveti ?
Nu am, d-ul Simaky a postat candva o poza pe forum daca nu ma insel.Daca aveti dvs,poate ne onorati cu una.
Poate va ajuta aceasta. Fotografia este facuta la o intrunire a colectionarilor de insigne ce a avut loc in 2010 la Targu Secuiesc.
![]() http://coinsandliterature.blogspot.com/ ![]() "Stiu marii paznici unde ne aflam? Abia iesiti din scutecele humii, Ne-am catarat pe-acoperisul lumii Si pe taisul evului umblam."
Pana acum sunt 3, sper sa nu fiu ultimul cu poza..
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Re: insigne regaliste romaniaNu stiam ca este din RSR, multumesc petru informatie. Din cautarile simple de pe internet nu am gasit mai nimic despre acest medalion, nici macar pe site-urile de vanzari!
31 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3