program târguri antichităţi şi colecţii 2019Moderatori: vlahul, berserkr, Adminus Maximus
41 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: program târguri antichităţi şi colecţii 2019Targ la Era Park Iasi - 16-18 august.
![]() http://coinsandliterature.blogspot.com/ ![]() "Stiu marii paznici unde ne aflam? Abia iesiti din scutecele humii, Ne-am catarat pe-acoperisul lumii Si pe taisul evului umblam."
Re: program târguri antichităţi şi colecţii 2019- update -
August 3. Targul colectionarilor [filatelie], Univesitatea de Vest, Timisoara 16-18. Targ, Era Park, Iasi 17. de confirmat Targ antichitati, Era Shopping Park, Oradea Septembrie 7. Targ International Filatelic si Numismatic, International Trade Center, Brasov 12–15. Targ de obiecte de arta si antichitati, Antique Market II, Romexpo, Bucuresti 21. de confirmat Targ antichitati, Era Shopping Park, Oradea 28. Intrunirea colectionarilor [targ], Hotel Restaurant Akademos, Arad Octombrie 10-13. de confirmat Targul de toamna, Negreni / Fechetau 19. de confirmat Targ antichitati, Era Shopping Park, Oradea 19. Intrunirea colectionarilor [targ], Hotel Restaurant Akademos, Arad 26. de confirmat Targ, Casa de Cultura Mihai Eminescu, Targu Mures Noiembrie 16. de confirmat Targ antichitati, Era Shopping Park, Oradea 16. Intrunirea colectionarilor [targ], Hotel Restaurant Akademos, Arad 23. Targ International Filatelic si Numismatic, International Trade Center (de confirmat locul), Brasov Decembrie 6-8. Targ de obiecte de arta si antichitati, Antique Market III, Romexpo, Bucuresti 21. de confirmat Targ antichitati, Era Shopping Park, Oradea
Re: program târguri antichităţi şi colecţii 2019... în scurt aflu despre o inițiativă pe București, mă grăbesc să postez:
„Federatia Filatelica Romana si Asociatia Filatelistilor din Bucuresti (AFB) in colaborare cu Muzeul Recordurilor Romanesti organizeaza prima editie a Targului Filatelic si Numismatic de joi pana sambata 19.09 -21.09.2019 intre orele 8.00-17.00 in spatiile expozitionale ale Muzeului, situat in Bucuresti, str. Parfumului nr. 25-27, sector 3.”
Re: program târguri antichităţi şi colecţii 2019Din ce am gasit pe internet, ar fi doar filatelic, fara numismatica. Este adevarat?
Re: program târguri antichităţi şi colecţii 2019... și este și cu numismatica, am vazut fotografiile de azi pe grupurile FB.
Re: program târguri antichităţi şi colecţii 2019Ca de obicei, în ultima clipă, aflu și mă grăbesc să menționez că avem în 26-29 septembrie Târgul Anticarilor în Parcul Obor din fața Primăriei Sectorului 2, București.
Este a 30-a ediție...
Re: program târguri antichităţi şi colecţii 2019- update octombrie -
Octombrie 10-13. de confirmat Targul de toamna, Negreni / Fechetau 12. Targul Colectionarilor, Casa de Cultura, Deva 19. de confirmat Targ antichitati, Era Shopping Park, Oradea 19. Intrunirea colectionarilor [targ], Hotel Restaurant Akademos, Arad 26. Targ, Casa de Cultura Mihai Eminescu, Targu Mures Noiembrie 16. de confirmat Targ antichitati, Era Shopping Park, Oradea 16. Intrunirea colectionarilor [targ], Hotel Restaurant Akademos, Arad 23. Targ International Filatelic si Numismatic, International Trade Center (de confirmat locul), Brasov Decembrie 6-8. Targ de obiecte de arta si antichitati, Antique Market III, Romexpo, Bucuresti 21. de confirmat Targ antichitati, Era Shopping Park, Oradea
Re: program târguri antichităţi şi colecţii 2019- update noiembrie -
Noiembrie 8-10. Targul de antichitati, World Trade Center / Hotel Pullman, Bucuresti 16. de confirmat Targ antichitati, Era Shopping Park, Oradea 16. Intrunirea colectionarilor [targ], Hotel Restaurant Akademos, Arad 23. Targ International Filatelic si Numismatic, International Trade Center, Brasov Decembrie 6-8. Targ de obiecte de arta si antichitati, Antique Market III, Romexpo, Bucuresti 21. de confirmat Targ antichitati, Era Shopping Park, Oradea
Re: program târguri antichităţi şi colecţii 2019In 22 februarie este targ la Targu Mures.
Re: program târguri antichităţi şi colecţii 2019Salutare
Despre targuri in Bucuresti se stie ceva (in afara de cel de la Romexpo)? La Obor mai are loc?
Talerul şi mahmudeaua sunt a omului nebun.
Zimţii dă florin sunt solzii care dracu-i poartă-n spete. Guldenul mare ca roata dîmprejur dă sfîrc la fete La fel duce în ispită, firfiricul şi carboava Ca şi filtrul dă amoriu picură-şi în sîn otrava, Lira minte, rubla-nşeală, ţechinul te măsluieşte Şi Mamona cînd vrei aur scuipă-n palme şi rînjeşte.
41 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3