Planorul si vanatorii!Moderatori: vlahul, berserkr, Alex
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Planorul si vanatorii!Ma lamureste si pe mine cineva de ce apare un planor pe o insigna a asociatie vanatorilor si pescarilor? Ca unii aviatori erau la vanatoare, asta stim, dar erau si vanatori la aviatie? Sau aveau club de aeromodele, ca lemne aveau de unde sa cioparteasca!
Re: Planorul si vanatorii!Eu as zice ca planorul a aterizat acolo din "greseala". Eu as spune ca era o pasare inainte.
Cineva a vrut probabil sa faca o varianta interesenta. Puteti sa studiati lipitura planorului ? E ceva ce nu e cum trebuie ?
Re: Planorul si vanatorii!Si eu m-am gandit ca e facatura! Am avut-o in mana insa parea foarte curat prinsa acolo. probabail la sursa a fost modificata!
Re: Planorul si vanatorii!Uitandu-ma mai atent ,se poate ca initial a fost un peste.
Oricum este artizanat.
Re: Planorul si vanatorii!poate era o asociatie de vanatori care "doborau" tot ce misca pe cer, inclusiv planoare !
Re: Planorul si vanatorii!O fi pentru pentru cei doi vanatori care il vad pe unul cu deltapalul; Trag in el apo si intreaba:
-Ce-a fost chestia aia care zbura? -Nu stiu; dar mine ca i-a dat drumul omului. Talerul şi mahmudeaua sunt a omului nebun.
Zimţii dă florin sunt solzii care dracu-i poartă-n spete. Guldenul mare ca roata dîmprejur dă sfîrc la fete La fel duce în ispită, firfiricul şi carboava Ca şi filtrul dă amoriu picură-şi în sîn otrava, Lira minte, rubla-nşeală, ţechinul te măsluieşte Şi Mamona cînd vrei aur scuipă-n palme şi rînjeşte.
Re: Planorul si vanatorii!Bareta este de la medalia de participant sau martir al revolutiei din 89
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Inapoi la Ordine, medalii si insemne militare Cine este conectatUtilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Majestic-12 [Bot] si 3 vizitatori |
||