Piese care au legatura cu Unirea Principatelor RomaneModeratori: vlahul, berserkr, Alex
22 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Piese care au legatura cu Unirea Principatelor Romane1857 Insigna deputat Divanul Ad-hoc Moldova
Re: Piese care au legatura cu Unirea Principatelor RomaneAsa parca e mai bine. Imagini foarte frumoase, la piese foarte bune
![]() Pt cele de mai jos, sunt de ajuns explicatiile din foto ... ![]() http://coinsandliterature.blogspot.com/ ![]() "Stiu marii paznici unde ne aflam? Abia iesiti din scutecele humii, Ne-am catarat pe-acoperisul lumii Si pe taisul evului umblam."
Re: Piese care au legatura cu Unirea Principatelor Romaneplacheta din 1909, gravor Szirmai - prezentata in catalogul domnului Cumpatescu
Ultima oara modificat de simaky pe 19 Feb 2014, 03:21, modificat 1 data in total.
Re: Piese care au legatura cu Unirea Principatelor Romanemedalia azilului Elena Doamna si medalia expozitiei de agricultura de la JASSY 1865
Re: Piese care au legatura cu Unirea Principatelor RomaneCate ceva ce am gasit si eu prin colectie.
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l! Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
Re: Piese care au legatura cu Unirea Principatelor RomaneMultumim colegilor ca ne-au incantat ochii. Dupa piese asa de frumoase, se cuvine un raspuns pe masura
![]() Sabie oferita de principele Milan Obrenovici lui Alexandru Ioan Cuza in 1862 in semn de multumire pentru facilitarea transportului de arme rusesti catre Serbia. Sabia se afla in colectia Muzeului National Cotroceni. ![]() http://coinsandliterature.blogspot.com/ ![]() "Stiu marii paznici unde ne aflam? Abia iesiti din scutecele humii, Ne-am catarat pe-acoperisul lumii Si pe taisul evului umblam."
22 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Inapoi la Ordine, medalii si insemne militare Cine este conectatUtilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 4 vizitatori |
||