Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu o identificare si o evaluare de pret a pieselor din imagine?
Multumesc anticipat!
Identificare si evaluare medievale Polonia
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Identificare si evaluare medievale PoloniaBuna ziua,
Ma puteti ajuta cu o identificare si o evaluare de pret a pieselor din imagine? Multumesc anticipat!
Re: Identificare si evaluare medievale PoloniaCel mai bine e sa intrati pe Fortress,scrieti anul si in functie de desen identificati moneda.Cum vad ca sunt de Sigismund III,o sa gasiti o gramada de informatii.Cand ati gasit imaginea,accesati-o,pentru ca veti gasi preturile pentru diferite gradatii!E calea cea mai simpla,plus ca va veti imbogati cunostintele!Mult succes!
http://fortresscatalogue.com/m/index2.p ... rrency=USD
Re: Identificare si evaluare medievale PoloniaMultumesc pentru raspuns!
In priving grosilor tripli de Sigismund asa voi face. Despre celelalte doua monede aveti idee? Unul pare a fi ceva denar batut la Kremnitz iar celalalt ceva ort? Nu am reusit sa identific mai mult. Monedele nu fac obiectul colectiei mele si sunt interesat sa le valorific. Ultima oara modificat de micu_klein pe 14 Ian 2018, 21:38, modificat 1 data in total.
Re: Identificare si evaluare medievale PoloniaMoneda din dreapta pe randul de sus este un dreipolker polonez din 1622.
Dinarul unguresc (moneda mica in randul de jos) este din 1632.
Re: Identificare si evaluare medievale Polonia[quote="Adminus Maximus"]Moneda din dreapta pe randul de sus este un dreipolker polonez din 1622.
Dinarul unguresc (moneda mica in randul de jos) este din 1632.[/quote] Multumesc mult!
Re: Identificare si evaluare medievale PoloniaAm întârziat, că m-am ambiţionat cu layout-ul...
În pdf-ul ataşat aveţi link-urile activate (acolo sunt şi tentative de preţ, dar şi unele similare aflate la vânzare pe moment). Cu stimă,
Ultima oara modificat de popoviciliza pe 15 Ian 2018, 09:08, modificat 1 data in total.
Re: Identificare si evaluare medievale Polonia[quote="popoviciliza"]Am întârziat, că m-am ambiţionat cu layout-ul...
[attachment=1]Document1.jpg[/attachment] În pdf-ul ataşat aveţi link-urile activate (acolo sunt şi tentive de preţ, dar şi unele similare aflate la vânzare pe moment). Cu stimă,[/quote] Va multumesc mult de tot pentru efortul depus domnul popoviciliza! M-am edificat! ![]() O seara buna!
Re: Identificare si evaluare medievale PoloniaCu plăcere!
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Inapoi la Identificare piese numismatice, preturi informative Cine este conectatUtilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 7 vizitatori |
||