nici macar replica nu este
chinezarie 101% , am si eu una asa,de amorul artei,identica
5 LEI 1880 FALSModeratori: vlahul, berserkr, Adminus Maximus
37 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
nici macar replica nu este
chinezarie 101% , am si eu una asa,de amorul artei,identica Colectionez monede w.w.. Insule,tari exotice, state disparute sau greu de gasit
Imi cer scuze ca poluez forumul cu ineptii, dar poate veti gasi hazlie, dincolo de ridicola, continuarea...
"minelab 705 in danemarca mii de monezii la colectia unui roman" http://www.youtube.com/watch?v=ETNcQH_OMDw "Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
Re: 5 LEI 1880 FALSBanii cumpara obiecte. Cultura le transforma in lux.
Re: 5 LEI 1880 FALSO opinie personala.Nu e nici un lunmod, chinezul, cand a salvat scanarea, a dat din greseala si pe inversare.Si cum stie alfabetul latin cum il stiu eu pe cel chinezesc, a pus poza asa...pentru comparatie...Lunmod 50 bani 2018
Colectionez monede w.w.. Insule,tari exotice, state disparute sau greu de gasit
Re: 5 LEI 1880 FALSDaca aveti dreptate in privinta chinezului,ma gandesc ca n-a fost numai neglijenta din partea lui, ci si prostie! Alfabetul latin nu-l cunoaste, dar n-a vazut ca fața domnitorului e intoarsa spre dreapta?
Re: 5 LEI 1880 FALSAm sa va sugerez un test..Intrebati 100 de romani in ce parte e fata domnitorului pe moneda de 5 lei 1880-1901
![]() Colectionez monede w.w.. Insule,tari exotice, state disparute sau greu de gasit
Re: 5 LEI 1880 FALS![]() ![]() Aveti dreptate!
37 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Inapoi la Falsurile de pe piata Cine este conectatUtilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 2 vizitatori |
||