Parola
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
ParolaRog adminul sa-mi trimita parola de logare la adresa de mail domoarmonia@gmail.com . Multumesc!
Re: ParolaCa sa scrieti acest mesaj a trebuit sa va autentificati mai intai, deci presupun ca stiti ce parola aveti.
Eu nu stiu parola nimanui pentru ca parolele se salveaza criptat in baza de date.
Re: ParolaPoate aveti parola salvata in browser, o puteti recupera de acolo dca e asa.
Talerul şi mahmudeaua sunt a omului nebun.
Zimţii dă florin sunt solzii care dracu-i poartă-n spete. Guldenul mare ca roata dîmprejur dă sfîrc la fete La fel duce în ispită, firfiricul şi carboava Ca şi filtrul dă amoriu picură-şi în sîn otrava, Lira minte, rubla-nşeală, ţechinul te măsluieşte Şi Mamona cînd vrei aur scuipă-n palme şi rînjeşte.
Re: ParolaParola este salvata pe un laptop la care nu prea mai am acces! Solutia cu un nou cont nu vreau sa o iau in calcul inca....... Puteti sa ma ajutati sa-mi spuneti cum o pot recupera.... Multumesc anticipat! Site-ul nu poate emite o noua parola automat, trimisa pe adresa de mail...?
Re: ParolaCand faceti autentificarea aveti vocea "Am uitat parola" - cred ca o puteti reseta de acolo.
Re: ParolaMultumesc! ... Am incercat!.... Nu recunoaste contul...adresa de mail.......parola, nimic! Sunt cateva probleme de functionare a forumului..! Altfel o rezolvam de mult...
![]()
Re: ParolaTrimiteti-mi un e-mail va rog si o sa ma uit in week end, acum sunt pe fuga (drum).
Re: Parola
Sa va trimit o adresa de mail? targulcolectionarilor@gmail.com ![]() Sa va trimit d-voastra un mail cu situatia? nu stiu la ce adresa! ![]() Oricum, daca aveti timp in urmatoarele doua saptamani e ok! Daca intre timp nu ma mai pot loga va rog sa-mi raspundeti pe targulcolectionarilor@gmail.com! Multumesc! ![]()
Re: ParolaV-am trimis mail.
Re: Parola
Multumesc pentru promtitudine! ![]()
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Inapoi la Probleme in functionare - sugestii forum Cine este conectatUtilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 0 vizitatori |
||