Timis scrie:Din noile bancnote 2018 seria ,,Isarescu" se pare ca vom ramane doar cu bancnota de 100Lei.
- 2019 Mai, urmeaza DEMISIA lui Isarescu si PENSIONAREA lui Ion Nitu !!!
- 2019 v-a aduce un set complet de bancnote cu un nou Guvernator si un nou Casier Central.
O vara racoroasa!
Timis scrie: Va propun sa deschideti un TOPIC dedicat lui Mugur Isarescu si sa discutam acolo cei care avem ceva de spus.
Cordiale Salutari
Timis
Timis scrie: Nu doresc sa intru in polemica cu nimeni dar vreau sa punctez cateva elemente fara patima sa fie clar intelese lucrurile pentru cine vrea sa le inteleaga:
[...] Datorita evolutiei nefavorabile a pietii BNR a fost nevoita sa suplimenteze si cu bancnota de 50 de lei 2018 ( sa speram ca este ultima pe 2018 din serie ) .
De noul set complet de bancnote cu noul Guvernator si noul Casier Central ne vom bucura in 2019.
2- Daca recititi cu atentie am sugerat sa deschideti d-stra un nou TOPIC...
Inchid prin aceasta interventie orice postare a mea legata de ascest subiect care se desfasoara intr_un loc nepotrivit ,,Discutii-monede moderne" si va doresc o toamna frumoasa.
Timis
... aş fi pus la revista presei, dar a apărut obiecţia (al doilea şi al treilea quote de mai sus mi se adresează) că să fac topic separat. Şi s-a făcut şi acum este topic separat. Dacă nici aici nu îi este locul, aştept sugetii de la cei interesaţi.
Parlamentul l-a validat pe Mugur Isărescu guvernator BNR
03.07.2019 Digi24
Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului l-a validat, în plen reunit, pe Mugur Isărescu în funcția de guvernator al BNR, precum și componența Băncii Naționale. [...]
Mugur Isărescu a fost votat de 329 de parlamentari din totalul de cei 344 de aleși prezenţi la plen. Votul a fost unul secret, cu buletine. [comment: iată că nu s-a retras şi nici nu a picat]
Florin Georgescu este propunerea pentru funcțiile de prim-viceguvernator al BNR și vicepreședinte al Consiliului de Administrație.
Comisiile de buget-finanțe i-au mai validat pe Leonardo Badea și Eugen Nicolăescu pentru a fi membru ai Consiliului de Administrație și respectiv viceguvernator al BNR.
Pentru funcția de membru al Consiliului de Administrație al BNR, Parlamentul a aprobat următoarea componență:
-Csaba Balint
-Gheorghe Gherghina
-Cristian Popa
-Dan-Radu Rușanu
-Virgiliu-Jorj Stoenescu
https://www.digi24.ro/stiri/economie/pa ... nr-1154838